Contact

Wilt u zonnepanelen op uw dak?

Duurzaamheid! We kunnen er niet meer omheen. Ook wij willen een bijdrage leveren aan een duurzame wereld. Zo richten wij ons bij onderhoudsprojecten op het energiezuiniger maken van woningen. Daarnaast voorzien onze nieuwbouwprojecten gedeeltelijk in eigen elektriciteitsgebruik door duurzame toepassingen. Op deze wijze proberen wij de CO-2 uitstoot te verminderen en het milieu te sparen.

Sinds 2018 plaatsen wij zonnepanelen op daken van eengezinswoningen in Westland. Inmiddels hebben wij bij 750 eengezinswoningen (peildatum mei 2023) in Westland zonnepanelen op het dak geplaatst. Door de opwekking van zonnestroom besparen we bij deze woningen nu al ruim 700.000 kilo CO2 per jaar.

Heeft u zonnepanelen op uw dak?

Probeer uw energieverbruik dan zoveel mogelijk af te stemmen op de opwekking van uw zonnepanelen. Gebruik bijvoorbeeld elektrische apparaten zoals wasmachines, drogers en vaatwassers overdag wanneer de zon schijnt als de panelen maximale energie produceren. Zo gebruikt u bijna geen elektriciteit uit het elektriciteitsnet.

Kan ik meedoen?

Wij plaatsen alleen zonnepalen op eengezinswoningen waarvan het dak geschikt is. Niet elke woning komt hiervoor in aanmerking. Dit heeft onder andere te maken met de ligging van het dak ten opzichte van de zon. Op basis van een dakscan zijn eengezinswoningen in Westland door ons geselecteerd. Alleen deze woningen komen vooralsnog in aanmerking voor zonnepanelen. De huurders van deze woningen ontvangen van ons hierover bericht.

Worden bij u in de straat door Arcade zonnepanelen geplaatst?

En wilt u ook voordeel hebben van goedkope zonnestroom? U kunt zich alsnog aanmelden als u eerder van Wocozon een aanbiedingsbrief ontving. Bent u deze brief kwijt? Neem dan contact op met Wocozon via 085 - 744 10 58.

Samenwerking met Wocozon

Arcade werkt samen met Wocozon. Een organisatie zonder winstoogmerk die gespecialiseerd is in zonnestroom voor corporaties. Bewoners die de zonnepanelen op hun dak krijgen, hebben er verder geen omkijken naar. Wocozon zorgt ervoor dat een erkende installateur de panelen monteert en aansluit. 

Wilt u meer informatie?

Klik hier voor de veelgestelde vragen. Of kijk op www.wocozon.nl.

 

Zonnepanelen flyer