Contact

Wil jij bij Arcade werken?

Enthousiast, betrokken en no-nonsense. Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij ons werken zo'n 50 enthousiaste collega's. We hebben korte lijnen en een informele sfeer. Pas jij bij ons?

Vacatures

Vanwege groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's. Interesse? Solliciteer op deze vacature(s):

Administratief medewerker wonen
Projectontwikkelaar nieuwbouw
Junior projectontwikkelaar nieuwbouw
Opzichter werkvoorbereider planmatig onderhoud
Opzichter werkvoorbereider planmatig schilderwerk
Projectmanager nieuwbouw

Bij ons krijg je:

  • een mooie werkplek met leuke collega's;
  • de kans om je verder te ontwikkelen;
  • goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten, zoals een 36-urige werkweek, cafetaria systeem en collectieve verzekeringen.

Wil je stage bij ons lopen?

Ook voor een stage kun je gerust bij ons aankloppen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf! Dat houdt in dat je goede begeleiding krijgt. Interesse in een stageplek? Vul dit formulier in. Heb je vragen? Neem dan contact op met personeelszaken via pz@arcadewonen.nl of bel naar (0174) 28 23 00.

Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij onze organisatie? Stuur ons gerust een open sollicitatie via dit formulier.

Privacy sollicitanten

Natuurlijk belang wij de privacy van onze sollicitanten. Als wij uw persoonlijke vragen, behandelen wij deze persoonlijke informatie en gebruiken we die om aan jou de gevraagde informatie te verstrekken. Onze privacy verklaring voor sollicitanten vind je hier 

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv's – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.