Contact

Wil jij bij Arcade werken?

Enthousiast, betrokken en no-nonsense. Herken jij je hierin? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Bij ons werken zo'n 50 enthousiaste collega's. We hebben korte lijnen en een informele sfeer. Pas jij bij ons?

Vacatures

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega's. Interesse? 

Bouwkundig opzichter
Manager planning en control
Sociaal beheerder

Bij ons krijg je:

  • een mooie werkplek met leuke collega's;
  • de kans om je verder te ontwikkelen;
  • goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Woondiensten, zoals een 36-urige werkweek, cafetaria systeem en collectieve verzekeringen.

Wil je stage bij ons lopen?

Ook voor een stage kun je gerust bij ons aankloppen. Wij zijn namelijk een erkend leerbedrijf! Dat houdt in dat je goede begeleiding krijgt. Interesse in een stageplek? Vul dit formulier in. Heb je vragen? Neem dan contact op met personeelszaken via pz@arcadewonen.nl of bel naar (0174) 28 23 00.

Open sollicitatie

Heb je interesse om te werken bij onze organisatie? Stuur ons gerust een open sollicitatie via dit formulier.

Privacy sollicitanten

Wij respecteren de privacy van onze sollicitanten. Als wij uw persoonlijke gegevens vragen, behandelen wij deze informatie vertrouwelijk en gebruiken we die slechts om aan u de gevraagde informatie te verstrekken. Onze privacyverklaring voor sollicitanten vindt u hier.

Intermediairs, recruiters en uitzend-/detacheringsbureaus opgelet

Ongevraagde hulp zoals het toesturen van cv's – in welke vorm dan ook – stellen wij niet op prijs. Doet u dit toch zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van Arcade? Dan beschouwen wij dit als publieke informatie. Wij zijn in dat geval geen vergoeding verschuldigd als een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.