Contact
Impressie SchooLier

Kenmerken

Status Bouw gestart
Aantal sociale huurwoningen 55

Kaart

Omschrijving

In De Lier komt de nieuwe woonwijk Lierkwartier. De wijk is gunstig gelegen midden in het dorp met diverse voorzieningen binnen handbereik. De wijk bestaat uit drie deelgebieden: Op de Akkers, Aan de Kade en Aan de Lanen. In deelgebied Op de Akkers langs de Oostelijke Randweg komt een appartementengebouw genaamd SchoolLier met 55 sociale twee- en driekamerappartementen.

Het appartementengebouw heeft vijf verdiepingen. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, één of twee slaapkamers, zijn drempelloos en variëren in grootte van circa 54 m2 tot 84 m2. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenberging, een ruimte voor scootmobielen met oplaadpunt en een containerruimte. Aan de voorzijde van het gebouw ligt een parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen.

Wij leveren de appartementen duurzaam en gasloos op. De appartementen worden verwarmd met vloerverwarming en aangesloten op het warmtenet. 

Planning

Bouw gestart juni 2023.
Oplevering in derde kwartaal 2024 (prognose).

Huur toelichting

Op dit moment zijn de huurprijzen nog niet bekend. De woningen publiceren wij enkele weken voor oplevering op Woonnet Haaglanden. Om te reageren op een woning moet u ingeschreven staan bij Woonnet Haaglanden. 

 

Interesse?


Heeft u interesse in een huurwoning? Laat dan hieronder uw e-mailadres achter. U ontvangt per e-mail bericht als wij de woningen adverteren op www.woonnet-haaglanden.nl.