Contact

Woningzoekenden opgelet! Fraude bij bemiddelingsbureaus

Bent u op zoek naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden? Reageer dan alleen zelf rechtstreeks via www.woonnet-haaglanden.nl op een woning. Maak geen gebruik van bemiddelaars of bemiddelingsbureaus. Zij beloven u dat u sneller aan een woning komt. En vragen veel geld om uw papieren - zoals inkomensverklaringen - te vervalsen.

Deze werkwijze is strafbaar en valse papieren worden bijna altijd opgemerkt. Zien wij dat u op basis van valse papieren bij ons een woning heeft gekregen? Dan is dit woonfraude. Wij ontbinden gelijk de huurovereenkomst, ontruimen de woning en doen aangifte van fraude bij de politie. Alle gemaakte kosten worden aan u doorberekend. Daarnaast wordt u uitgeschreven uit het woningzoekende systeem van Woonnet-Haaglanden. U raakt dan uw woning en opgebouwde inschrijfduur kwijt.

Laat u niet verleiden tot woonfraude

Bent u benaderd door een persoon of bedrijf om tegen betaling een sociale huurwoning te verkrijgen? Ga hier niet op in! U komt bedrogen uit. Ook niet als vrienden of directe familie beweren dat ze op deze manier aan een woning gekomen zijn.

Neem bij twijfel altijd contact op met onze afdeling verhuur, via 0174 - 28 23 00 (toets 2) of verhuur@arcadewonen.nl.